apk indir, oyun indir, android indir, android oyun indir, full indir, oyunlar, apk uygulamalar, uygulama indir, program indir,

Games

[customWidget] -results=[6] -label=[Android Oyunlar] -type=[blocks]

Apps

[customWidget] -results=[6] -label=[Android Oyunlar] -type=[grids]

Personalization

[customWidget] -results=[6] -label=[Android Oyunlar] -type=[videos]

Discover Something New

Books & Reference

[customWidget] -results=[6] -label=[Android Oyunlar] -type=[grids]
[customWidget] -results=[10] -label=[Android Oyunlar] -type=[blocks]

Recommended For You

[customWidget] -results=[10] -label=[Recommended For You] -type=[grids]

Recent posts

VLC Media Player Ä°NDÄ°R

AÇIKLAMA

VLC Media Player en popüler vegüçlü çoklu format, üçretsiz medya oynatıcısıdır. Açık kaynak media oynatıcısı, 2001 yılında kar amacı gütmeyen ideoLAN Projesi tarafından yayınlanmıştır. Çok yönlü formatlı ynatma özellikleri sayesinde  VLC Media Player hızlı popüler hale geldi. Quiktime , Windows ve Real KediaPlayer gibi rakip medya oynatıcılarını pek çok popüler video ve müzik dosyası formatına dönüştüren uyumluluk ve kodek sorunları ile desteklenmiÅŸtir. Kolay, basit UI ve çok sayıda özelleÅŸme seneÄŸi, VLC Media Player'ın ücretsiz medya oynatıcılarının üstündeki konkunu güçlendidi.

Esneklik

VLC Media Player bulabileceğiniz hemen her video veyamzik dosyası formatını oynatır. Lansmanında bu medya dosylarını oynatmaya çalışırken çogu kişinin sık sık çöktüğü veya kodek eksik hata mesajlarını kullandığı varsayılan medya oynatıcılarıya karşılaştırıldığı bir devrim oldu.

Kullanım Kolaylığı 

VLC Media Playernin UI kesinlikle güzelliküzerinde bir işlevdir. Ancek temel görünümmüzikçaların kullanımını son derece kolaylaştırır. Dosyaları ve klasörleri kullanarak oynatmak veya açmak için dosyaları sürükleyip bırakın ve ardından oynatmak, duraklatmak, atlamak, oynatma hızını düzenlemek, sesi, parlaklık değiştirmek vb. klasik gezinme düğmelerini kullanın.

GeliÅŸmiÅŸ Secenekler

oynatma, ses,video, araçlar ve görünüm seceneklerinde VLC Media Player n basit arayüzünün sizi aldatmasına izin vermeyin , çokçeşitli oyuncu secenekleri vardır.
VLC Media Player Özet
VLC Media Player olduça basit, çok yönlü, karaklı ve yüksek kaliiteli üçretsiz medya oynatıcısıdır. 20 yıl kadardır üçretsiz medyaoynatıcı pazarınahakim ve VideoLan rg tarafından sürekli gelişim ve iyileştirme sayesinde 20 yıldır sürüyor.

Ä°NDÄ°RME LÄ°NKÄ°


Reviews and Comments

Yorum Gönder