apk indir, oyun indir, android indir, android oyun indir, full indir, oyunlar, apk uygulamalar, uygulama indir, program indir,

Games

[customWidget] -results=[6] -label=[Android Oyunlar] -type=[blocks]

Apps

[customWidget] -results=[6] -label=[Android Oyunlar] -type=[grids]

Personalization

[customWidget] -results=[6] -label=[Android Oyunlar] -type=[videos]

Discover Something New

Books & Reference

[customWidget] -results=[6] -label=[Android Oyunlar] -type=[grids]
[customWidget] -results=[10] -label=[Android Oyunlar] -type=[blocks]

Recommended For You

[customWidget] -results=[10] -label=[Recommended For You] -type=[grids]

Recent posts

FileZilla Ä°ndir

AÇIKLAMA

FileZilla; ftp protokolü üzerinden dosya transferi işlemleri için kullanabileceğiniz gelişmiş özelliklere sahip bir FTP programı. FileZilla ile ftp sunuculara (ftp server) dosya gönderebilir ve ftp sunuculardan dosya indirebilirsiniz.
FileZilla içinde yer alan Site Yöneticisi (Site Manager) özelliği ile sürekli bağlandığınız ftp sunucuların bilgilerini kaydedebilir ve tekrar bağlanmak istediğinizde listeden tıklamanız yeterlidir.
Filezilla, Windows Gezgini tarzı kolay kullanıma sahip tamamen Türkçe bir ara yüze sahiptir. Windows ve Mac OS X tabanlı bilgisayarlarda kullanılabiliyor.

FileZilla Genel Özellikleri:

Aynı anda birden fazla ftp sunucuya bağlantı kurma, Sekmeli arayüz, 4GB ve üzeri dosyalar için transfer desteği, Güvenlik duvarı ve Proxy seçenekleri FTP üzerinden güvenli dosya transferi (FTPS ve SFTP) desteği Sürükle & Bırak desteği Dizin karşılaştırma ve eşitleme (Directory Comparison & Sync) FTP sunucu üzerindeki dosyayı direkt düzenleme imkanı FTP sunucu üzerinde dosya arama imkanı FTP aktarım hızını limitleme (indirme ve gönderme için ayrı ayrı yapılabilir).

Ä°NDÄ°RME LÄ°NKÄ°

 Ä°NDÄ°RME LÄ°NKÄ°-------->>>>>>>>>>FileZilla Ä°ndir